Novetats

« Ves enrere

Jornades “Una nova ocupació pública valenciana per al segle XXI”

Jornades “Una nova ocupació pública valenciana per al segle XXI”

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques i l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP) han organitzat les Jornades "Una nova ocupació pública valenciana per al segle XXI".

L'objectiu de la trobada és obrir un debat ampli sobre les propostes contingudes en l'informe per a la Modificació de la Llei 10/2010 i el Llibre Violeta de la Funció Pública valenciana. Tots dos documents van ser presentats per la consellera Gabriela Bravo el passat 7 de setembre al Palau de la Generalitat i estan destinats a aconseguir una Funció Pública valenciana transparent, moderna, àgil i que garantisca la igualtat d'oportunitats i de gènere en l'accés al funcionariat.

Les jornades tindran lloc els pròxims 7 i 8 de novembre, en horari de matí, al Saló d'Actes de la Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT) de València. A més dels qui han integrat les comissions per a la redacció dels citats informes, en les jornades també participaran especialistes de referència que ajuden a contextualitzar les propostes.

La trobada està dirigida a empleats públics al servei de la Generalitat i de les Administracions Públiques de la Comunitat Valenciana, representants dels empleats públics, estudiants universitaris i al públic en general. Finalment, cal destacar que el IVAP lliurarà un certificat d'assistència, pel total d'hores de la jornada, a aquells funcionaris assistents a les jornades.

 

  • Inscripcions: enviar un correu electrònic a barrientos_ana@gva.es  / martinez_isapam@gva.es
  • Amb certificat d'assistència pel IVAP.