Detall Notícia

Justícia inicia les obres de reparació de la façana i la coberta dels jutjats de Benidorm

21/11/2020

- S'hi invertiran 700.000 euros, que se sumen als 120.000 destinats a l'adequació de l'Oficina d'Assistència a les Víctimes i a la Unitat de Valoració Forense dels tribunals de la capital de la Marina Alta


La Conselleria de Justícia, Interior i Funció Pública iniciarà el pròxim dimecres les obres per a reparar la façana i la coberta dels jutjats de Benidorm. L'actuació s'ha pressupostat en 700.000 euros i està previst que concloga en quatre mesos.
La intervenció se centrarà, sobretot, en la façana de l'edifici, ja que s'han detectat moviments en les peces del revestiment que suposaven un risc de caiguda, així com filtracions que generaven problemes de corrents d'aire i humitats a l'interior del Palau de Justícia.

A aquesta inversió se li ha de sumar una altra de 120.000 euros per a adequar la nova oficina d'assistència a les víctimes del delicte (OAVD) i la Unitat de Valoració Forense Integral (UVFI) dels jutjats de Benidorm.

En concret, s'han ampliat els despatxos de l'OAVD i s'han creat tres dependències per al metge forense, el psicòleg i el treballador social de la UVFI.

No obstant això, els dos serveis han estat en ple funcionament. L'OAVD ha seguit el seu treball habitual i, des que va començar l'any, ha atés 4.130 víctimes, de les quals 203 eren per violència de gènere.