Detall Notícia

El Consell valida la tramitació de tres contractes per a adquirir pantalles facials, mampares i taquilles per a protegir els jutjats de la COVID-19

05/06/2020

- El subministrament i la instal·lació dels elements de protecció suposarà una inversió de 84.087,58 euros


El Ple del Consell ha validat la tramitació d'emergència de tres contractes per a l'adquisició de pantalles facials, mampares i taquilles metàl·liques per a dotar el personal dels jutjats valencians de material de protecció davant de la propagació de la COVID-19. Els tres contractes ascendeixen a un total de 84.087,58 euros, IVA inclòs.

El primer d'aquests correspon al subministrament de 5.500 unitats de pantalles facials de protecció que s'han adjudicat a la mercantil Gráficas Goyza, per un import màxim de 27.444,98 euros.

En el cas de les mampares, el contracte s'ha dividit en dos lots. El primer d'aquests implica el subministrament de 250 mampares de metacrilat de 70 per 100 centímetres i 4 mil·límetres de grossària per a la instal·lació de les taules d'atenció al públic, que s'ha adjudicat a l'empresa Distrimobi SLU, per un import de 22.869,00 euros.

El segon lot inclou el subministrament de 80 mampares de vidre temperat de 50 per 100 centímetres de superfície i 6 mil·límetres de grossària amb finestreta per a poder passar documentació, per a instal·lar-les a la Ciutat de la Justícia de València; s'ha adjudicat a la mercantil Cristalería Vidreval SLU, per un import de 21.296,00 euros.

Finalment, la Conselleria va formalitzar per la via d'emergència un contracte per a l'adquisició de 100 taquilles metàl·liques a l'empresa Alberto Hernando Porcuna, per un import de 12.477,60 euros, per a instal·lar-les en les seus judicials valencianes.

La validació d'aquests contractes s'emmarca en el programa per a preparar les seus judicials després de la reactivació dels terminis processals aquest 4 de juny. En aquest sentit, s'han elaborat 63 plans de contingència específics i diferenciats para cada un dels 63 edificis judicials de les tres províncies valencianes.