Detall Notícia

La Generalitat ultima els treballs de l'hospital de campanya annex a La Fe de València

11/04/2020
La Generalitat ultima els treballs de l"hospital de campanya annex a La Fe de València

- El centre sanitari té capacitat per a albergar fins a 500 llits

La Generalitat està ultimant, durant tot el cap de setmana, els treballs per a concloure les obres de l'hospital de campanya per a pacients de coronavirus annex a l'Hospital La Fe.

Així, els operaris estan ultimant les tasques de neteja amb màquines escombradores i fregadores i es treballa en la desinfecció dels 317 mòduls que componen la nova ala de l'hospital. S'ha completat el sistema elèctric, de manera que aquest dissabte a la nit es duran a terme diverses proves per a comprovar l'encesa i el funcionament correcte del sistema en les instal·lacions.

Fins a l'hospital annex s'han portat també les estructures dels llits que s'instal·laran dilluns que ve. L'hospital té capacitat per a albergar fins a 500 llits.

Les instal·lacions sanitàries s'han alçat com un annex, una ala més, de l'hospital de referència, en aquest cas, La Fe de València. El nou centre sanitari, preparat per a adequar-se a qualsevol necessitat clínica, acollirà en principi pacients que donen positiu en COVID-19 i que presenten una situació que revista poca complexitat.
Les instal·lacions s'han construït d'acord amb la normativa de seguretat d'infraestructures hospitalàries, que és més exigent que la normativa aplicable als equipaments d'emergències, com correspondria a aquest tipus de centres.

Arxius relacionats