Detall Notícia

L'app GVA-Respon sobre dubtes no sanitaris de la pandèmia registra més de 9.200 baixades en quatre dies

08/04/2020
L"app GVA-Respon sobre dubtes no sanitaris de la pandèmia registra més de 9.200 baixades en quatre dies

- Gabriela Bravo destaca que aquesta eina ajuda també "a contrarestar les notícies enganyoses i els rumors falsos" sobre la COVID-19


L'app GVA-Respon, que ha posat en marxa el 4 d'abril passat la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, ha registrat més de 9.200 baixades en aquests quatre dies.

Aquesta aplicació mòbil Respon de manera senzilla i ràpida els dubtes no sanitaris més freqüents generats en la ciutadania amb respostes adaptades a la normativa actual, després de la declaració de l'estat d'alarma el 14 de març passat, així com tota la normativa i l'adaptació d'aquesta a la situació específica de la Comunitat Valenciana.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s'ha reunit aquest dimarts amb la directora general de Planificació Estratègica, Qualitat i Modernització de l'Administració Pública, Yolanda Parrado, que li ha traslladat noves dades sobre l'acolliment de l'aplicació de la Generalitat per part de la ciutadania.

Així, segons la informació facilitada, en quatre dies, l'app ha registrat prop de 6.000 baixades en la plataforma per a dispositius de sistema operatiu Android i 3.200 més en la versió per a IOS d'Apple; és a dir, prop de 1.500 usuaris i usuàries nous cada dia.

A més, l'aplicació està rebent molt bones valoracions dels usuaris i usuàries i obté una puntuació de 4,4 sobre 5, la qual cosa la situa entre les apps relacionades amb el coronavirus més ben considerades.

Bravo ha destacat que aquesta aplicació de la Generalitat, que ha desenvolupat la Direcció General de Planificació Estratègica, és una eina "molt útil i senzilla per a afavorir la comunicació directa entre l'Administració i la ciutadania i solucionar els dubtes lògics generats per aquesta situació excepcional".

A més, la consellera ha recordat que aquest canal informatiu "té tot el suport de la informació oficial, la qual cosa permet contrarestar les notícies enganyoses i els rumors falsos que circulen per les xarxes socials".

El procediment de baixada és senzill i l'aplicació és gratuïta a través de la plataforma de compra per a dispositius Android: (consulteu ací) i IOS (consulteu ací).

Arxius relacionats