Detall Notícia

El Consell i el Tribunal Suprem Popular de Cuba acorden col·laborar en matèria d'administració de justícia

15/11/2019

- Aquesta iniciativa preveu l'intercanvi d'experiències, formació i projectes en matèria de justícia
- Les activitats es duran a terme, preferentment, per videoconferències o recursos en líniaEl Ple del Consell ha aprovat un acord internacional no normatiu entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i el Tribunal Suprem Popular de Cuba per a fomentar la cooperació entre les dues institucions en matèria d'administració de justícia.

El propòsit d'aquest 'Memoràndum d'enteniment', com es designa l'acord, és promoure l'intercanvi d'experiències, la divulgació d'activitats, l'impuls de la formació i projectes en l'àmbit de les seues competències respectives en matèria d'administració de justícia.

Amb aquest document, les dues institucions es comprometen a col·laborar en l'accés als recursos bibliogràfics, normatius i jurisprudencials, així com realitzar conferències, seminaris i trobades acadèmiques en matèria de justícia amb l'objecte de donar a conéixer als participants coneixements de l'organització, l'estructura i les competències.

Aquestes activitats es duran a terme, preferentment, per videoconferència o recursos en línia.

L'aplicació del memoràndum, que inclou a l'efecte tots els actes jurídics que puguen dictar-se en l'execució i el desenvolupament d'aquest, no suposarà cap despesa per a la Generalitat.