Detall Notícia

Justícia instal·larà una nova màquina de fred i calor a la seu judicial de Nules per a millorar l'eficiència energètica

12/09/2018

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques té previst posar en funcionament el 28 de setembre una màquina generadora de fred i calor que contribuïsca a millorar l'eficiència energètica a la seu judicial del municipi de Nules.

L'obra s'ha adjudicat a través d'un contracte menor, per un import de 38.085,13 euros, a l'empresa Anferval Mantenimiento SL, que serà l'encarregada de la instal·lació.

La Conselleria de Justícia, d'acord amb les prioritats mediambientals de la Unió Europea, continua l'estratègia d'estalvi energètic i d'implantació d'energies renovables en les instal·lacions judicials mitjançant la substitució i la millora dels equips i sistemes, amb l'objectiu de reduir els consums energètics.

Aquesta actuació s'inclou dins dels fons del Programa Operatiu Feder Comunitat Valenciana 2014-2020, que és l'encarregat de cofinançar el 50 % de les actuacions que contribuïsquen a millorar l'eficiència energètica i a reduir les emissions de CO2 en les edificacions, les infraestructures i els serveis públics.