Detall Notícia

Justícia inverteix 48.000 euros en millores als jutjats de Moncada i Requena

06/01/2018

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha destinat un total de 48.191 euros per a dur a terme, durant aquest mes de gener, diferents millores als jutjats de Moncada i Requena.

En la primera de les seus judicials s'ha posat en marxa l'adequació del sistema de videovigilància de l'edifici. La inversió, que arriba als 20.928 euros -l'IVA inclòs-, permetrà millorar el funcionament d'unes instal·lacions que amb el pas del temps s'havien deteriorat i convertit en obsoletes.

Entre d'altres desperfectes del sistema de videovigilància, algunes de les càmeres no funcionaven, ni tampoc la gravadora d'imatges ni diversos monitors. La inversió de 20.928 euros permetrà configurar de nou el sistema per a aconseguir-ne l'òptim rendiment amb la incorporació d'una gravadora nova, dues càmeres més (una exterior i una altra interior), teclats de control i monitors de vigilància.

D'altra banda, la Conselleria de Justícia ja ha iniciat les obres de reparació de diversos desperfectes detectats a la seu judicial de Requena, situada al carrer d'Honrubia 1-D, cosa que permetrà millorar l'estat de les instal·lacions en un termini d'uns quinze dies. L'actuació, que representa una inversió de 27.263 euros, consistirà a sanejar, netejar i reposar les peces deteriorades de l'aplacat a la façana exterior, així com la reparació del paviment de l'accés principal dels jutjats. També es pintaran les tanques exteriors i, a l'interior, les zones comunes, la sala multiusos, les instal·lacions de l'Oficina d'Atenció a les Víctimes del Delicte i la biblioteca.

Aquestes dues actuacions s'emmarquen en l'estratègia de la Conselleria per a millorar els mitjans materials al servei de l'Administració de justícia als partits judicials de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.